Monitoring

Uw processen worden nauwgezet en in detail opgevolgd. Dankzij onze permanente opvolging en bijhorende rapporten krijgt u een perfect zicht op uw energieverbruik en op de kwaliteit van uw inkomende spanning en stroom (Power Quality). Doordat we de parameters opvolgen, kunnen we preventief te werk gaan en optimaliseren waar nodig. 

Door het opvolgen van alle netparameters kunnen we preventief te werk gaan. zo wordt preventief en predictief onderhoud op uw elektrische installatie geïmplementeerd en kunnen we tijdig ingrijpen of optimliseren. Door onze verschillende monitorings hardware hebben we mogelijkheden om op verschillende niveau's in uw installatie de juiste apparatuur in te zetten.

Monitoring toestellen

Power quality monitoring

Karybel is Europese verdeler van specifieke Power Quality meetapparatuur van CTLab. Door ook de apparatuur te voorzien in uw bedrijf, kunnen we de continuïteit van uw processen nog preciezer opvolgen.
meer informatie 


Energy monitoring

Compleet pakket aan energiemonitoringsapparatuur van een basis energiemeter tot multiple energiestroommetingen.meer informatie

Meerkanaals energie monitoring

Energiemonitoring van verschillende energiestromen waarbij tot 30 enkelfasige en 10 driefasgige kringen kunnen worden opgemeten. Kanaals keuze is volledig vrij waardoor zowel enkelfasige en driefasige kringen kunnen gemeten worden met één toestel.


meer informatie

CASE STUDY / VOORBEELDEN

  • Installatie van permanente power quality analyse in chemisch bedrijf ten behoeve van detectie spanningsdips
  • Installatie van meerdere power quality analysers en event recorders in het transformatorstation van windturbines op de noordzee ter controle van de algemene netkwaliteit
  • Permanente Power quality analyse teneinde events vast te stellen die oorzaak zijn van beschadiging machines
  • Permanente Power quality monitoring in autoindustrie in combinatie met compensatieapparatuur (actief filter)
  • Verplaatsbare Power quality analysers voor storingsonderzoek op windturbines
  • Opvolging van algemene netkwaliteit in een schrijnwerkerij teneinde storingen te vermijden
  • Energiemonitoring op 30 enkelfasige kringen in parkeergarage