AANPAK

Onze workflow is een geijkt proces dat de continuïteit van uw productie- en werkomgeving verzekert. Door eerst te achterhalen waar het probleem zich situeert kunnen we gerichter te werk gaan en tot een duurzame oplossing komen.


Wij bieden onze diensten aan in het brede domein van de elektrische energietechniek met een specialisatie in Power Quality (netkwaliteit).

DIENSTEN

Meten en analyseren

Wanneer zich een elektrisch probleem voordoet, analyseren we de situatie en voeren we metingen uit om te achterhalen waar het probleem zich precies situeert teneinde tot een oplossing te komen. Lees meer

Engineering

Wij bepalen wat noodzakelijk is om de problemen op te lossen en doen de engineering van het project. De coördinatie van de implementatie van de aangereikte oplossing nemen we indien gewenst voor onze rekening.

Lees meer

Monitoring

Via onze monitoringsoplossingen volgen we uw processen voeren via deze weg preventief onderhoud op uw installatie.
Lees meer

Consultancy

Graag advies en ondersteuning op regelmatige basis? Dan bieden wij u een consultancy- pakket aan.

Lees meer

PRODUCTEN


Dankzij partnerships kunnen we u diverse oplossingen aanbeiden zoals Condensator banken, passief harmonisch filters, actief harmonische filters, EMC filters, anti-resonantie filters, condensatoren, spanningsregelaars, Spanningsdip compensatie, ...

Naast compensatie en filter apparatuur bieden wij u diverse meetoplossingen en meettoestellen zoals energiemeters en power quality apparatuur waarvoor wij de Europese invoerder zijn.


Lees meer